Vertikalsmagning! St.Andrea Merengö Egri Bikavér superior 2002-2009

Billede: Tid til vertikalsmagning af St. Andrea Merengö Egri Bikavér superior 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 Prisen er for alle 7 fl. kun 2125 kr. /oprindelige pris. Komplet serie er meget begrænset af årgang 2002, 2005, 2008

...som kåret den bedste rødvin i Benelux-lander i 2010, 2011
...som kåret Ungarns bedste Bikaver, ligesom producenten G.Lörincz, der kåret som årets vinmager i Ungarn i 2009!

 

Tid til vertikalsmagning af St. Andrea Merengö Egri Bikavér superior 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 Prisen er for alle 7 fl. kun 2125 kr. /oprindelige pris. Komplet serie er meget begrænset af årgang 2002, 2005, 2008

Klik: http://www.ungarskevine.dk/rodvin F.eks:                                                                                                                                               St. Andrea Merengö Superior, Egri Bikavér 2003  Alc.14%  tør, -den første EU beskyttet rødvin i Ungarn. Appellation d’origine contrôlée (AOC), Topvin.                                Fremstillet kun 5600 fl og findes kun få flasker af denne fantastiske vine i hele verden!        Sorter: 49% Merlot, 37% Kékfrankos/Blaufränkisch, 13% Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og 1%  Vinfremstilling: 16 måneder i egetræsfade. Syreindhold: 4,9 g /l Alc.: 13,93% v/v Extraktindhold: 30,8 g/l                                                                                                    En meget koncentreret, fuld og tung rødvin lavet af Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Kékfrankos druer høstet i oktober. Det blev ældet i nye egetræbarriques i 14 måneder efter modning.

St.Andrea Merengö Superior, Egri Bikavér 2009, tør, Alc. 14,5 v/v%Topvin                -Valgt som det bedste rødvin i Benelux-lander i 2011    http://go.tv2.dk/articledag/id-63389203:ungarsk-vin.html “…Vinen er lavet på Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Tæt farve og en intens og dyb aroma af mørke frugter, mineraler, læder og lakrids. Smagen er tør, saftig og tæt. Den har en god syre og en superfin balance mellem det friske og vinens støvede mineralske præg. En vin med god kompleksitet og en lang eftersmag. Indtrykket er en vin i sublim balance med både elegance og dybde og en alkohol der holdes i skak af kompleksiteten. Skal man have det optimale ud af vinen kan det anbefales at trække den op nogle timer før servering. Nyd den til vilddyr, fordi vinen har en vis sødmefuldhed i sin frugt….” Af: Malene Smidt Hertz

Dette indlæg blev udgivet i Info. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *