ROLLS-ROYCE anbefaler A.GERE vine til fans

Attila GERE Winery var inkluderet -„Hungary heart”- i den engelske bog Strive for Perfection: The Royal Edition, som blev udstedt i anledningen af dronning Elizabeth II.s 95-års fødselsdag!

Ingen tilgængelig beskrivelse.
Artiklen med titlen “Ungarns hjerte” giver et resumé af arbejdet i mere end fire årtier, der kendetegner Attila Geres aktiviteter i Villány.
Udover vinfremstilling og økologisk vindyrkning fremhæves Kopar cuvée bordeaux blend som den første store rødvin efter Murens fald i Ungarn!
LASZLOs vin fører i Danmark A. Gere Winery top vine som:

Kopar cuvée bordeaux blend 2013/2015/2017 Villany – det mediterrane hjørne, som ligger på samme breddegrad som Cotes du Rhone. Det er cabernet sauvignon, merlot og cabernet franc, der giver områdets bedste vine. Værsgod…

Cabernet Franc 2015/2017 Som Michael Broadbent (Christies auktionshus) siger, “Cabernet Franc drue har fundet sit naturlige hjem i Villány/i Ungarn, hvor den ofte laves som en enkelt vin, i stedet for cuvée, som det gør i Frankrig. Det er en bemærkelsesværdig udtalelse om druen, der ellers har sit ophav i Loire og Bordeaux.

Solus Merlot 2017 …”merlot’en Solus, som i 2004 tævede selveste Petrus -som koster mange tusinde kroner, fra merlots arnested, Bordeaux- i blindsmagning i Østrig – bestemt også en flot vin i den kurante årgang”- 2017!
men..
Portugieser 2020 Vi har også en let drikkelig hverdagsvin, som er en gammel, rød druesort, der hovedsagelig dyrkes i Europa – Tyskland, Østrig og Ungarn.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Info. Bogmærk permalinket.

2 Responses to ROLLS-ROYCE anbefaler A.GERE vine til fans

  1. Laszlo skriver:

    Hej Bernd! ? Hungaria extra dry?

    mvh, Laszlo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *